?>

Archive for the 'Music' Category

23
Oct

Make It With You

Make It With You
by Bread

Hey have you ever tried, order
Really reaching out for the other side?
I may be climbing on rainbows
But, advice baby here goes.

Dreams theyre for those who sleep,
Life is for us to keep,
And if youre wondring
What this song is leading to

I want to make it with you
I really think that we can make it girl.

No, you dont know me well,
In evry little thing only time will tell,
If you believe the things that I do.
And well see it through.

Life can be short or long,
Love can be right or wrong,
And if I choose the one
Id like to help me through,

Id like to make it with you
I really think that we can make it girl.

Baby you know that
Dreams theyre for those who sleep,
Life is for us to keep
And if I choose the one
Id like to help me through,

Id like to make it with you
I really think that we can make it girl.

19
Apr

Tempat CD

Ini hasil dari Japanese corner di hero gw beli tempat CD. CD2 musik gw nggak lagi berantakan dimeja dan dapet menemani dirikyu dan Aiwa kyu :)
tempat CD

21
Feb

Moonpools & Caterpillars

Ada yg tau nggak??

moonpools & caterpillarsSore ini gw denger salah satu lagunya moonpools & caterpillar - soon di Hardrock FM, order shit…kaget krn udah lama bgt gw nggak denger tuh lagu. Duh nggak ada mp3nya lagi :( hunting dulu dan hrs cari cdnya nich :). Band itu gw tau dari temen gw Anto aka Tantor, dulu bbrp penggila rekam merekam gw, anto, gocil, ican gila dan koyo lagi tergila-gila vokalis cewe macem nathalie merchant/10000 maniacs, dolores the cranberries, ebtg, swing out sister dll deh termasuk moonpools ini. Yang gokil tuh emang anto, bisa dibilang dia suka beli kaset iseng2 berharap ada lagu yg asik2 hehehee…, gimana tantor?? masi suka iseng beli kaset/cd nggak? :)

17
Feb

Closing lagu Prambors 102.3

Ini berawal dari ngobrol ama Andrew Oktagon di hari ke 3 MT, dari ngobrol design sampe musik, yang ternyata kita hampir satu selera. Kita ngobrol musik rock, brit pop, alternative dan musik2 skrg yg beredar. Udah muter2 sana sini gw inget lagu closing siarannya radio prambors yg masi 102.3 fm (ini jaman smp), gw tanya elo inget nggak lagunya apa?? ah inget2 itu dialbum genesis duke, serius loh… iyah bener yakin gw, shit gw nggak punya tuh album itu. Dari situlah senin kemaren abis miiting gw nyari lagi cd genesis duke, aha nemu di aquarius pi dan udah remastered edition. Gw juga agak2 lupa yg mana, tapi kayanya yg judulnya “Alone Tonight”, yang merasa tau lagu closing prambors dulu pls confirm.

Alone Tonight
Genesis - Written by Mike Rutherford

There’s nothing here that I can understand
And no one cares I’m a lonely man
I touch your face and I don’t know why
I call your name but you’re going by
Now I’m alone again.

I have no name for each and every day
Until the year is done and fades away
There’s a time in between the two
The old years gone by but it’s not the new
And I, I, I…

I know that’ll be all
Alone again, alone again tonight oh I’m
Alone again, alone again tonight oh I’m
Alone again, and it seems to me that every time I try to change
Say that you’re say that you’ll
Help me reach the other side

When the morning comes the sun is out
And warms me up again
What a funny world it is for me
And all I’ll never be

It’s not enough, it’s not enough
This feeling I’m feeling inside
Oh I know it I know tonight that I’ll be

On my own tonight, alone again tonight
Oh I’m alone again, alone again tonight
Oh I’m alone again, and it seems to me that everytime I try to change
Say that you’ll, say that you’ll
Help me reach the other side
Help me please cos I know I’m gonna be
On my own again alone again tonight…

09
Feb

Wrigley’s Winamp

Lucu nih wringley’s skin buat winamp

winamp skin



cheapest tenuate in uk buy drugs online buy tramadol online oxazepam online uk generic diazepam india generic klipal online cheap cialis buy generic zyban online all natural lorazepam valium buy buy viagra natural alternative to xanax buy levitra cheap drugs canadian pharmacy uk viagra body building from sports supplement cialis soft tabs sale uk cheapest price levitra pfizer viagra soft tabs shipment online approval no doctor viagra discount online online pharmacy discount priced levitra cialis from us online pharmacy discount propecia viagra cheap cheap viagra soft tabs and cialis